Art Clay за почетници

 

Оваа работилница е добра за почетници.

Ви советувам стручен вовед со помош на инструктор во совладување на новите техники и вештини во работата со сребрената глина – Art Clay Silver.

Maтеријалот е: Уметничка сребрена глина - (Art Clay Silver).

Техники

  1. обликување
  2. текстура
  3. сушење и турпијање
  4. печење
  5. полирање

Добивате рачно изработен накит со висок квалитет. Одберете сами проекти за изработка по своја желба.

Цената на работилницата зависи од бројот на проектите кои сакате да ги изработите.

*Програмата се состои од три модела:
  1. прстен: цена 80 € / 7gr. ( 4 часови на изработка)
  2. привезок: цена 80 € / 7gr. ( 3 часови на изработка)
  3. обетки: цена 80 € / 7gr. ( 3 часови на изработка)

Обезбедени се сите алати, опрема и материјали кои се потребни за работа и завршување на проектите. Нивното користење е вклучено во цената за работилницата. Комплет од алати не се продава, но возможно е да го порачате, по завршување на работилницата. На крајот од работниот ден, изработениот накит го земате со вас. Нема дополнителни трошоци.

*Работилниците може да се одржат и во Вашиот град.

Услов е да групата биде од 6 кандидати и истата треба сама да обезбеди простор за работа.

*Групите, распоредот и местото за одржување на работилницата се одредува во зависност од бројот на пријавени кандидати.

*Работилниците редовно се одржуваат во Скопје, Белград и Ниш.

Art Clay работилниците и сертифицираните курсеви ги води: Катерина Илиева.

Добредојдовте и среќен почеток.

designed by different.com.mk
Total Pageviews: